Julemat hjem til deg
Juletallerken
Ribbe, hjemmelagde medisterkaker & julepølse, rødkål, surkål, epler & svisker. Julesaus, poteter, rørte tyttebær.
kr 285,-
Juletallerken + riskrem
Rød saus og pepperkaker
kr 345,-
Minimum 10 kuverter
Allergener; Laktose selleri, sulfitt
Pinnekjøtt-tallerken
Pinnekjøtt, hjemmelaget rotmos på kålrot fra Sonja Kjær, poteter, sjy
kr 320,-
Pinnekjøtt-tallerken + riskrem
rød saus+ pepperkaker
kr 385,-
Minimum 10 kuverter
Allergener; laktose
Julelunsj-tallerken
Gravet Laks på lefse, hjemmelaget sylte, Kalkunbryst & Villasalat. Lunt Ribbestykke og medisterkake. Sennepkrem, beter og rødkål. Grovt rugbrød, brød og smør.
kr 265,-
Allergener; spør oss!
Juletapas
Vårt deilige juletapasbord serveres med; Andreas’ julesild & rugbrød. Gravet laks på lefse, sennepsaus & rødløk. Crunchy, plommeglasert ribbe. Tomis Julepølse, syltede grønnsaker & sennep. Appelsin & nellikglasert kalkunbryst, chutney. Spicy medisterkakespyd med ingefær og Chilli-dipp. Blåmuggost på pepperkake, walnøttmarmelade. Creme Brulèe med julekrydder og mandelflarn
Julesalat, saltbakte poteter, rødkål, aïoli, hjemmebakt foccacia, pepperkaker
kr 435,-
Minimum 10 kuverter
Allergener; spør oss!
Julebuffet#1
Andreas’ julesild & Rugbrød, Rakfisk, Lefse, løk, rømme, Dampet Ørret, sennepsaus, pepperrotkrem, stuede poteter. Brød og smør.
Ribbe med sprø svor,Julepølser fra Tomis, hjemmelagde medisterkaker på Borgestadgris. Rødkål, surkål, epler og svisker, kokte poteter, julesaus.
Riskrem, rød saus & pepperkaker
Kr 425,-
Tillegg for Pinnekjøtt, Rotmos og sjysaus kr 75,-. minimum 10 kuverter
Julebuffet #2
Andreas’ Julesild & rugbrød, Rakfisk, lefse, løk, rømme. Dampet Ørret, sennepsaus, pepperrotkrem, dillstuede poteter. Julesylte og bakte beter (fra Sonja Kjær)
Ribbe med sprø svor, julepølser fra Tomis, hjemmelagde medisterkaker på Borgestadgris, Rødkål, surkål, epler & svisker, kokte poteter og julesaus. pinnekjøtt, rotmos, sjysaus.
Karamellpudding og riskrem.
kr 460,-
Julebuffet #3
Andreas’ Julesild & rugbrød, Rakfisk, lefse, løk, rømme. Dampet Ørret, sennepsaus, pepperrotkrem, dillstuede poteter. Julesylte og bakte beter (fra Sonja Kjær), Julepostei, sopp & bacon, Appelsinglasert kalkunbryst, waldorfsalat.
Ribbe med sprø svor, julepølser fra Tomis, hjemmelagde medisterkaker på Borgestadgris, Rødkål, surkål, epler & svisker, kokte poteter og julesaus. pinnekjøtt, rotmos, sjysaus.
Karamellpudding og riskrem
kr 525,-
Vår varme julemat leveres til dere i aluminiums-bakker. Disse kan fint settes på et bord slik at man kan forsyne seg selv. Det er også lett å legge maten over på egne fat om man ønsker det. Vi kan også legge opp på porselen til deg mot et tillegg på kr 15,-/kuvert, samt et depositum på kr 500,- som betales tilbake ved levering av porselen innen 3-tre-virkedager etter arrangement. All varm mat kommer i termo-kasser, og holder varmen i opptil 1 time. Vær vennlig å bemerk at all ved bestilling av varm mat, er det lurt at levering-/hentetidspunkt er så tett opptil spisetid som mulig for best kvalitet. For sprø svor er dette spesielt viktig da damp/kondens i varmekasser raskt gjør den dvask og seig.
Om det er nødvendig med henting/levering utover denne tiden, snakk med oss om oppvarming for best mat kvalitet
Henting av mat; Gimsøy PLass 7 (gml Låshuset), inngang Walters Mat & Vinhus.
Vi leverer mot et vederlag på kr 250,- i Skien og Porsgrunn sentrum. Pris på utkjøring utover dette på forespørsel.
Fant du ikke det du leter etter i Julemat ? snakk med oss om andre menyer, så kan vi skreddersy et opplegg for deg. Er du på utkikk etter andre retter? klikk på disse lenkene for å se hva annet vi kan by på; Gryteretter & enkle varmretter, Selskapsmeny, Grillmenyer, Konfirmasjon, julebord,Tapas
trenger du ekstra lyd & lys? klikk her!