Catering

 

Villa Mat tilbyr de fleste cateringløsninger enten du ønsker mat levert på døren, eller om du vil at vi tar med oss kokker og servitører og gjør “alt”.
Ring oss på 35 52 42 84.

 

Vis menyKontakt oss

For oss er mat minst like viktig som for deg. Det skal smake, og det skal se fristende ut. La oss ordne maten, slik at du kan fokusere på å være en hyggelig vert for gjestene dine. Vi kan hjelpe deg med det meste fra mat som du henter hos oss på veien hjem til at vi kommer hjem til deg med en kokk. Har du behov for servitører, kan vi hjelpe deg med det også. (deilig å slippe oppdekking, og ikke minst oppvasken, da)

Skal du ha mange gjester? Snakk med oss om dekketøy og glass også. Det leier vi ut

Vi lager mat slik du ønsker det. Spør oss om våre menyer, eller fortell oss hva du har lyst på. Du kan også klikke på lenkene under:

 


Vi kan bistå med planlegging av ditt event. Med mer enn 40 års drift har vi knyttet til oss gode samarbeidspartnere som gjør oss til en komplett leverandør av det du trenger for et vellykket arrangement. På bildene under kan du se hvordan vi forandret Krogshavn fra Gressbakke til Bankett. Her serverte vi en komplett 3-retters meny på hvite duker og med sølv-kandelabere. (når vi reiste derfra var det kun gressbakke igjen)

Har du en utfordring til oss?

Vi har vært på catering i Hamburg i Tyskland, men tar gjerne et bryllup i Toscana. Ta kontakt med oss