Bryllupsmenyer

Bryllupsdagen er nok en av dagene i våre liv som vi husker best. Vi ønsker å bidra til at deres dag blir best mulig. Om dere ønsker å feire dagen på Villa Fløyen, Odd Fellow eller i egne lokaler, stiller vi med våre beste folk til rådighet. Under har vi satt opp årets bryllupsmenyer. Oppsettet er ment som et forslag, og vi bytter gjerne retter mellom menyene.

 

Kontakt oss

Dere kan også ringe oss på 35

APERITIFF

Champagne

Nicolas Feuillatte Brut kr.125,-  , Nicolas Feuillatte Rosè Brut kr 130,-  , Champagne Maurice Hebrart kr. 98,-

Musserende

Villa Fløyens Cava, Cremant eller Prosecco kr 78,-

Alkoholfritt

Epleblomsten fra Gvarv gl. kr. 42,-

Lyst på noe ekstra til aperitiffen?

Jordbær dyppet i Valrhona-sjokolade kr 39,-

Prisene gjelder pr. person

Meny 1

Kamskjell

Kastanjekrem, syltet rødkål, fritert grønnkål, Østersskum

Indrefilet & langtidsstekt brisket av okse

Caponnata, røkt parika, kimchi, rødvinssaus med timut-pepper, 

Jordbær**

Skjokoladekrutonger, grønn te-krem, hylleblomstsorbet

**denne retten serverer vi frem til August

kr 771,-*

Meny 2

Ballotine på Telemarksrøye

Blåskjell & sitrongress suppe, koriander-coulis, fritert brød

Einebær & pepperstekt flatbiff av hjort

Smørdampet nykål, røkt baconpulver, rødbetepurè, Pommes Anna, bjørnebærsaus

Hasselnøttsandwich

Ananas-chutney, kaffecrumble, mangosorbet

Kr 814,-*

Meny 3

Hvit & Grønn Asparges

Kyllingskinn i potetrede, vaktelegg (fra Telemark), Hollandaise-spuma 

Hummer-risotto

Parmesanchips, urtesalat

Lettrøkt Kalveentrecôte

Ristede grønnsaker, maiskrem, Puy-linsesautè, tørket cherrytomat, kalvesjy

Rabarbra variasjoner**

Bakt rabarbrarabarbra-chips, rabarbrasorbet, kardemommepannacotta, lakrisskum

** Denne retten serverer vi frem til August

Kr 898,-*

Meny 4

Rødbete-tartar (V)

Fritert kapers,syltede hvitbeter, eplepurè, rugbrød-chips, chevre-skum

 Sprø Krabbemousseline

Spicy krabbesalat, gaspazo-speil, avokadokrem, sort Kataifi, sellericruditè

Breiflabb

Spinat, Artiskokk & tomatconcasse, kalveragout, estragonskum

Andebryst & Lår (Holte Gård, Drangedal)

Bok-choi, sopp, neper, appelsin & søtpotetstappe, kryddersjy

Sitronterte

Pandam-marengs, bringebær, honningchips, kokossorbet 

Kr.989,-*

Tillegg til menyer**

Kraftkar (Tingvoll)

“Grå stein”, Pærekrem, hyllebær-infuserte druer, hasselnøtter & granskuddsirup

kr 120,-

Assortert Ost

3 oster, Villa Mats nøttebrød, aprikos & sultan marmelade, honninginnlagte nøtter

kr 150,-

Til alle bryllupsmenyer er det inkludert kaffe etter maten og til kakebordet. Dersom det kommer kaffegjester etter maten, beregner vi kr. 150,- pr.person.

Våre menyer er ment som et idegrunnlag for videre diskusjoner. Prisene gjelder for inneværende år.

Våre sommelierer hjelper dere gjerne å sette viner til menyen dere velger. Dere kan også se vårt vinkart

kontakt oss for spørsmål eller forespørsel 

*Alle priser oppgitt gjelder for arrangement holdt i våre lokaler. Prisene inkluderer, foruten menyer, lokalleie, oppdekking, personale, blomster på bordene. Øvrig service som opp-pakking og registrering av gaver,oppsett av kakebord for medbrakte kaker samt 2 gangers servering av kaffe. **Tilleggene kan settes til alle menyer.

sett prikken over i’en med ekstra lyd og belysning