Bryllupsmenyer

Bryllupsdagen er nok en av dagene i våre liv som vi husker best. Vi ønsker å bidra til at deres dag blir best mulig. Om dere ønsker å feire dagen på Villa Fløyen, Odd Fellow eller i egne lokaler, stiller vi med våre beste folk til rådighet. Under har vi satt opp årets bryllupsmenyer. Oppsettet er ment som et forslag, og vi bytter gjerne retter mellom menyene.

 

Kontakt oss

Dere kan også ringe oss på 35

APERITIFF

Champagne

Pol Roger NV Brut Reserve kr.154,-  , Nicolas Feuillatte Brut kr 145,-  , Champagne Marc Hebrart 1.cru NV kr. 119,-

Musserende

Villa Fløyens Cava, Cremant eller Prosecco kr 89,-

Pere Mata l’Origen Gran Reserva 2012 Kr 99,-

Alkoholfritt

Epleblomsten fra Gvarv gl. kr. 49,-

Lyst på noe ekstra til aperitiffen?

Jordbær dyppet i Valrhona-sjokolade kr 45,-

Prisene gjelder pr. person

Apetizers

Det er alltid hyggelig å kunne by gjestene på en liten apetittvekker mens de venter på at brudeparet skal komme. Vi har laget noen delikate fristelser som vil falle i smak.

  • Speket andebryst fra Holte, Eplechutney på epler fra Nyhuus gård, fritert rugbrød
  • Andreas sin berømte Skagenrøre-tartelett
  • Tartar på Røye, kapers, sennepskrem
  • Gratinert Chevre på rugbrød, pinjekjerner, granskuddsirup fra Østre Vealøs

3-biter kr 85,-/person

4-biter kr 96,-/person

Meny 1

Kamskjell Mousseline

Kamskjell, epler, asparges, buerre blanc

Indrefilet & langtidsstekt brisket av okse

Caponnata, røkt parika, kimchi, rødvinssaus med timut-pepper, 

Salt Karamellfondant 

Hjemmelaget Banan-is, Peanøttcrumble

kr 789,-*

, Meny 2

Bete-Ravioli

Beter, chevre fra Haukeli, hasselnøttvinaigrette (V) 

Lettrøkt Kveite

brunet blomkålskrem, nykål, eple-buerre blanc 

Dåhjort

 Skogsopp, karamellisert rabarbra, potetkrem, solbærsaus

Jordbær

Hjemmelaget myske-is, prosecco-gelè, krumkake

kr 915,-*

Meny 4

Hvit & Grønn Asparges

Kyllingskinn i potetrede, vaktelegg (fra Telemark), Hollandaise-spuma 

Einebær & gingravet Elg

Sellerirot-pannacotta, petit-pois sauce

Breiflabb

Gul & grønn squash, parmesankrem, blåskjell & estragonbuljong

Grillet Kalv

Honningglaserte primører, fondantpotet, ramsløksbearnaise

Sitronterte

Italiensk marengs, kokossorbet

Kr.1001,-*

Tillegg til menyer**

Kraftkar (Tingvoll)

“Grå stein”, Pærekrem, hyllebær-infuserte druer, hasselnøtter & granskuddsirup

kr 120,-

Assortert Ost

3 oster, Villa Mats nøttebrød, aprikos & sultan marmelade, honninginnlagte nøtter

kr 150,-

Til alle bryllupsmenyer er det inkludert kaffe etter maten og til kakebordet. Dersom det kommer kaffegjester etter maten, beregner vi kr. 150,- pr.person.

Våre menyer er ment som et idegrunnlag for videre diskusjoner. Prisene gjelder for inneværende år.

Våre sommelierer hjelper dere gjerne å sette viner til menyen dere velger. Dere kan også se vårt vinkart

kontakt oss for spørsmål eller forespørsel 

*Alle priser oppgitt gjelder for arrangement holdt i våre lokaler. Prisene inkluderer, foruten menyer, lokalleie, oppdekking, personale, blomster på bordene. Øvrig service som opp-pakking og registrering av gaver,oppsett av kakebord for medbrakte kaker samt 2 gangers servering av kaffe. **Tilleggene kan settes til alle menyer.

sett prikken over i’en med ekstra lyd og belysning