Om oss

Villa Mat ble startet av Per Johansen i 1976. Han tok over driften av Villa Fløyen etter å ha flyttet til Skien for å starte opp Cafe Henrik på Ibsenhuset tre år tidligere. Villa Mat har opp gjennom årene stått for drift av andre lokaler, men har alltid hatt Villa Fløyen som sin base. Selskaper, eventer og catering i alle variasjoner har vært vårt hovedprodukt. I dag driver vi i tillegg Skagerak Arenas VIP avdeling med store kurs/konferansemuligheter, samt at vi jobber med lokaler som Odd Fellow i Skien, Skien Klubbselskap og samarbeider med Parkbiografen

Villa Fløyen er et populært lokale i mange sammenhenger, men er kanskje det lokalet i Grenland som passer best til bryllup. Siden 1976 har vi vært med på å arrangere mange bryllupsfester. Legger du din til oss, kan du være sikker på at du er i trygge hender.

Villa Mat har, muligens som eneste restaurantbedrift i Norge, 2 generasjoner vinkelnere under samme tak. Husets vinkjeller er både innholdsrik og spennende. Her kan man gjerne få en vin-smaking før maten.  Villa Mat har også sin egen vinklubb hvor medlemmene mottar jevnlige nyhetsbrev med vinanbefalinger og annet vinstoff. Vi arrangerer også spennende vin-arrangementer som vinsmakinger og Winemakers Dinners.

Du kan melde deg på nyhetsbrevet her

Villa Mat er en familiebedrift og i dag er det 2. generasjon, Marius Liane Johansen som har tatt over daglig drift sammen med sin kone, Carine Valdes.

Kontakt oss:

Daglig Leder; Marius Liane Johansen; 97 09 26 03 / Marius@villamat.no

Kjøkkensjef; Andreas Liedholm; 46 48 36 12 / andreas@villamat.no  

Per Johansen; 91 87 73 07 / per@villamat.no

Carine Valdes; 90 05 69 36 / carine@villamat.no

Vår lange erfaring, kan komme deg til gode, ved å finne den rette løsningen for ditt selskap, og kurs / konferanse.

Villa Mat; ditt førstevalg for de fleste anledniger!