Bryllup

 

Vi har mer enn 40 års erfaring med å gjøre Bryllup til en minnerik opplevelse fra ankomst via god mat og drikke til kvelden er slutt.

Villa Fløyen utgjør en perfekt ramme rundt Deres Bryllupsmottakelse. Herrskapelig beliggende i grønne omgivelser er stemningen satt fra første øyeblikk. I de flotte salongene eller på den store terrassen kan man nyte en aperitif før man går opp i 2.etage til den stilige spisesalen. Etter middagen benyttes salongene i 1.etage med dansegulv og hyggelig barområde.

Når Dere bestemmer dere for Villa Fløyen kan dere være sikre på at dere er i de beste hender. Vi sørger for riktig oppdekking, blomster på bordet og profesjonelt personale. Hos oss er det en selvfølge at man kan ta med seg kaker til kakebordet uten at dette koster noe ekstra. Er det ønskelig, bestiller vi gjerne Bryllupskaken for deg gjennom vår samarbeidspartner til kostpris. Vi hjelper sågar til med å pakke ut gaver og registrere disse slik at Dere skal kunne slappe av og ha en flott dag i Skiens vakreste bryllupslokaler.

 

Ta kontakt med oss og hør hva vi kan tilby

Ta kontakt med oss og hør hva vi kan tilby

Dagen deres

Det er Deres dag!

La oss gjøre den til et godt minne.

Når Dere bestemmer dere for å ha Bryllup hos oss får dere med 40 års erfaring på kjøpet. Vi kan bryllup. Derfor kan dere også være trygge på at vi gjør alle forberedelser slik at dere slipper å stresse i oppkjøringen, og heller nyte dagen.

Om dere har bryllupet på Villa Fløyen eller i noen av våre andre bryllupslokaler, dekker vi på og pynter bordet slik dere ønsker det. Vår samarbeidspartner på blomster er Gallefoss. De binder gjerne brudebuketten for dere, og koordinerer farger med borddekorasjonene.

På bryllupsdagen tar vi i mot gaver, registrerer og setter opp gavebordet for dere.

Vi anbefaler alle våre brudepar å invitere gjestene sine til Villa Fløyen rett etter vielsen, hvor vi tar i mot dem på beste måte. Dette gir dem en mulighet til å bli bedre kjent med hverandre og ha et hyggelig samvær mens brudeparet er til fotgrafering. Når brudeparet ankommer er også alle gjestene der og har blitt servert en aperitiff rett før slik at alle er med på en velkomstskål.

På Villa Fløyen er spisesalen i 2 etasje, og rommer 92 personer. Vi bestreber alltid å servere mat av høy kvalitet og bruker lokale leverandører i sesong. Vår bryllupsmeny er fleksibel med tanke på å plukke fra de oppsatte menyene.

Når dere har spist, har dere resten av kvelden i salongene i 1 etasje. Her finnes også et dansegulv. I tillegg har vi en fantastisk deilig terrasse for solrike dager og lune kvelder.

Kaffe serveres i salongene etter middag og, senere, til kakebordet. Hos oss er det en selvfølge at dere kan ta med egne kaker, og vi setter selvfølgelig opp kakebordet. Dere kan bestille Bryllupskake via oss, eller hør med oss om våre samarbeidspartnere.

For oss er det viktig å vise hva vi kan tilby og lytte til deres ønsker. Book en visning hos oss i dag!

Belysning gir god stemning

Gi festen din en ekstra dimensjon med stemningbelysning fra vår samarbeidspartner Optilux.

Optilux har lyspakker for enhver anledning og kan gjerne hjelpe deg med å lyssette ditt arrangement.

Vi har gunstige priser på lyspakker som passer for deg. Kontakt oss for priser og informasjon.

Blomster -vår samarbeidspartner

Vi er veldig fornøyde med å presentere vår nye samarbeidspartner på blomster; Gallefos Interflora, som i en årrekke har vært kjent for kvalitet og godt håndtverk. I sin hyggelige blomsterforretning midt i Skien sentrum har de samlet tre generasjoner blomsterdekoratører under samme tak. De er byens eneste blomsterbedrift med både mesterbrev og fagbrev.

De leverer alle våre bordoppsatser til bryllup, konfirmasjoner etc. Husk at hos oss er blomstene til bordet inkludert i kuvertprisen

For den flotteste brudebuketten anbefaler vi på det varmeste å ta en prat med Siri eller Aslaug hos Gallefos. De kan også hjelpe til med å matche fargene på bukett og borddekorasjoner slik at bryllupslokalet bril behørig dekorert

Stoltrekk -lei hos oss

Hos oss kan du leie stoltrekk til Bryllupet. Hvite stoltrekk gir et rent og flott inntrykk av spisesalen, og er med på å sette prikken over i’en.

Vi har stoltrekk av typen “Madrid”, som passer våre stoler. Leiepris kr60,-/kuvert.

Inkludert i leien er at vi setter på/tar av trekkene samt vask.

Har du egne trekk og ønsker at vi skal sette dem på for deg, gjør vi det for kr 20,-/kuvert

Se her for bilder av oppdekket sal med stoltrekk