Julebord 2018

Vi i Villa Mat har fylt våre lokaler med de deilige duftene av julemat og pepperkaker. Gulvet er vasket, vi har børi ved og pyntet tre. Nå venter vi på deg. I våre hyggelige lokaler på Villa Fløyen, Skagerak Arena, eller noen av de andre lokalene vi leverer til kan du glede deg over god, hjemmelaget og tradisjonell julemat, eller flotte menyer som er mer “jule-inspirert” Ring oss på 35 52 42 84 Ser du etter Jule-Catering?

Julebuffet

Gravet laks, Andreas’ julesild & Rugbrød, kokt ørret, sennepsaus, pepperrotkrem, stuede poteter. Brød og smør.

Varm julemat(ribbe, hjemmelagde medisterkaker og julepølser) med tilbehør.

Karamellpudding og riskrem

kr. 525,-

for pinnekjøtt kommer det et tillegg på kr 75,- pr kuvert

 

Julebuffet 2

Forrett-platte med gravet og røkt fisk, rakørret og lefse, sild, blinis med lodderogn, løk og rømme, sylte.

Varm Julemat og pinnekjøtt med tilbehør.

Karamellpudding og riskrem. 

Kr. 625,-

 

Varm julemat

Svineribbe, hjemmelagde medisterkaker & julerpølse, surkål, epler og svisker. Poteter og saus.

Riskrem og jordbærpurè

 

Kr. 475,-

 

3-retter julemeny

 

 #1

KONGEKRABBE, tagliatelle med mango, koriander & granateple

HJORTEMEDALJONGER, rosenkål Bonne Femme, mandelpotetpurè, kirsebærsjy

BAKT EPLE, hjemmelaget vaniljesaus, mandelflarn

Kr. 510,-

 #2

PATA NEGRA SKINKE, grillet artiskokk, kastanjepurè

ANDEBRYST & CONFISERT LÅR, Kantarellkrem, bakte beter, fondantpotet, plommesaus

MELKESJOKOLADE & MULTETERTE

Kr. 625,-

 

Julelunsj

Platte med gravet laks, sennepsaus, rakfisk, løk, rømme, sild, lodderognkrem på King Mikal røket laks.

Varm ribbe og medisterkake, rødkål/surkål og potet.

Riskrem & jordbærpurè

Kr. 420,-

 

Alle priser oppgitt gjelder for menyer servert i våre lokaler. Prisene inkluderer lokalleie, serveringspersonale, oppdekking og blomster på bordet.