Selskapsmeny høst/vinter
Selskapsmeny høst/vinter
FORRETTER
Svineknoke-Croquette braisert i Lindheim øl
Karamellisert løk, sellerirot & blomkålkrem
I våre lokaler* kr 159,- / Catering** kr 147,-
Skalldyr-Bisque
Hummer & Villreker, saltbakt sellerirot
I våre lokaler* kr 159,- / Catering** kr 147,-
Bete-ravioli
Beter fra Sonja Kjær (Gjerpen) fylt med Chevre-krem, hasselnøtt-vinaigrette, fennikelkruditè
I våre lokaler* kr 157,- / Catering** kr 144,-
Mellomretter
Skogsopprisotto
Vaktelbryst & confisert lår, basilikumolje, sopp fra Skiensmarka
I våre lokaler* kr 168,- / Catering** kr 154,-
HOVEDRETTER
Lettrøkt kveite
Ørretrogn, eple-buerre blanc (på epler fra Nyhuus gård, Gvarv), braisert savoy- og nykål sellerirotkrem
I våre lokaler* kr 309,- / Catering** kr 285,-
Indrefilet & langtidsstekt brisket av okse
Jordskokk fra Gjerpensdalen, glaserte småløk, trøffelsaus
I våre lokaler* kr 305,- / Catering** kr 279,-
Plommeglasert Hjort
Bakt plomme fra Nyhuus gård, ristede rosenkål & beter, Sjølplukka tyttebær fra Magnetkollen røstipotet, kantarellsaus med sopp fra Skiensmarka.
I våre lokaler* kr 315,- / Catering** kr 290,-
DESSERTER
Karamellisert epleterte (Epler fra Nyhuus gård, Gvarv)
Rognebærsirup (rognebær fra Gulsetmarka), Hjemmelaget Calvados-is
I våre lokaler* kr 133,- / Catering** kr 99,-
Salt karamellfondant
hjemmelaget banan-is, peanøttcrumble
I våre lokaler* kr 133,- / Catering** kr 99,-
Multer i Granskuddsirup fra Geitebuvarden
Mascarponekrem, krumkake på Bestemors oppskrift
I våre lokaler* kr 155,- / Catering** kr 125,-
OSTER
Kraftkar (Tingvoll) & Kronblom Stølsost (Gurostølen, Hol)
Norske oster i verdenstoppen med henholdsvis gull og sølv i “oste-vm”
fruktbrød, nøttemarmelade, plommechutney
I våre lokaler* kr 155,- / Catering** kr 125,-
*Pris i våre lokaler inkluderer, foruten menyer, oppdekking av bord med duker og tøyservietter og blomsterdekorasjon på bordet. Kokk og servitører er inkludert i prisen. Normal vask av lokaler er inkludert. lokalleie fra 2500,- avhengig av selskapets størrelse
**Cateringpris gjelder mat som leveres til et lokale dere disponerer. En kokk vil legge opp maten for dere. Det regnes kr 450,-/time for dette (minimum 3 timer).Utkjøring kr 250,- i Skien/Porsgrunn sentrum. Trenger dere servitører kan vi hjelpe dere. (kr 400,-/time/servitør) (merk! Om vi står for servitører, vil MVA på catering-pris gå fra 15% til 25%). Vi kan også hjelpe dere med dekketøy (kr 7,-/del) og duker (spør oss om pris)
Fant du ikke det du leter etter i vår selskapsmeny? snakk med oss om andre menyer, så kan vi skreddersy et opplegg for deg. Er du på utkikk etter andre retter? klikk på disse lenkene for å se hva annet vi kan by på; Tapas, Gryter og småretter, Grillmenyer, Konfirmasjon, Julebord, Julecatering, Påsmurt
trenger du ekstra lyd og lys? klikk her!