Tiden frem mot jul blir ikke helt som vi forestilte oss i år. Vi har stor forståelse for at man ikke kan ha de store julebordene på grunn av Korona, så vi har tenkt annerledes for den  fine høytiden vi har fremfor oss.

I år vil vi åpne Villa Fløyen som restaurant. Fra fredag 20.11. vil vi holde åpent hver helg, fredag og lørdag, frem til jul. Kjøkkensjefen vår har funnet frem våre beste råvarer og tryllet frem en magisk meny. Kombinert med vår romslige vinkjeller ligger alt til rette for å gi dere en gastronomisk opplevelse på vakre Villa Fløyen. Book et bord i dag!

Vi tar smittevern på alvor! 

Meny

Bete-Ravioli

beter fra Sonja Kjær, Chevrè, hasselnøtt-vinaigrette

Tartar på Gingravet elg

Tinved, pepperrotkrem

Lettrøkt kveite

Ristet blomkål-krem, fermnetert gulrot, savoy kål, eple-buerre-blanc (epler fra Gvarv)

Hjort

Plomme fra Nyhuus gård, skogsopp fra Skiensmarka, tyttebær fra Magnetkollen, brunet potetkrem, plommesaus

Blåbærterte

Blåbær fra Geitebuvarden, italiensk marengs, pepperkake-is

3-retter kr 495,-

Vinpakke kr 395,-

Bete-Hjort- Blåbærterte

4-retter kr 595,-

Vinpakke kr 495,-

Bete-elg-hjort-blåbærterte

5-retter kr 695,-

vinpakke kr 595,-

Bete-elg-kveite-hjort-blåbærterte

Åpningstider

fredag & lørdag

18.00-23.30

siste bestilling til kjøkken kl 21.00

siste innslipp av gjester til salong/vinbar kl 22.00

husk å melde inn allergier på forhånd!

Vi forholder oss hele tiden til de gjeldende smittevernregler i vår restaurant, og tar våre gjesters sikkerhet på alvor. 

Velkommen til en hyggelig kveld på Villa Fløyen!