Restauranten på Villa Fløyen vil dukke opp i 2021 også. Vi har mye spennende på programmet for vinter, vår og sommer. Her er det bare å følge med.

Vi har restauranthelg 19. og 20. februar

Mars står i tapasens tegn. Vi har funnet frem til de beste tapasrettene vi vet og vil gjerne dele disse med dere.

Kjøkkensjefen vår har funnet frem våre beste råvarer og tryllet frem en magisk meny. Kombinert med vår romslige vinkjeller ligger alt til rette for å gi dere en gastronomisk opplevelse på vakre Villa Fløyen. Book et bord i dag!

Vi tar smittevern på alvor! 

Meny 19. & 20.2.21*

Sellerirot-tartar

Fritert kyllingskinn fra Stange Gård, spinatpurèe, rødbet-chips, trøffel-skum

Kamskjell Mouselinne

Kamskjell, epler, jordskokk,  Buerre Blanc med foredlede Lierepler

Breiflabb

Gul & grønn squash, parmesankrem, Blåskjell/fennikel-buljong

Oksekjake

Langtidsbraisert oksekjake med granskuddsirup fra Østre Vealøs, Sopprisotto

Tjukkmjølk-creme brulèe

kandisert gulrot, tinved & gulrot sorbet

3-retter kr 495,-

Vinpakke kr 395,-

Tartar-kjake-tjukkmjølk

4-retter kr 595,-

Vinpakke kr 495,-

Tartar- Breiflabb-Kjake-Tjukkmjølk

5-retter kr 695,-

vinpakke kr 595,-

Tartar- kamskjell-Breiflabb-Kjake-tjukkmjølk

Åpningstider

fredag & lørdag

18.00-23.30

siste bestilling til kjøkken kl 21.00

siste innslipp av gjester til salong/vinbar kl 22.00

husk å melde inn allergier på forhånd!

Vi forholder oss hele tiden til de gjeldende smittevernregler i vår restaurant, og tar våre gjesters sikkerhet på alvor. 

Velkommen til en hyggelig kveld på Villa Fløyen!

*Alle datoer avhenger av at det er mulighet for skjenking og servering i Skien kommune med hensyn til smittevern