Restauranten på Villa Fløyen vil dukke opp i 2021 også. Vi har mye spennende på programmet for vinter, vår og sommer. Her er det bare å følge med.

 

26. & 27. mars er det Vin & Tapasbar på Villa Fløyen. Vi har et særdeles innholdsrikt vinkart med mye god vin på glass. Kjøkkenet har satt opp en spennende tapasmeny med masse gode småretter. 

Begge dager holder vi vinsmaking på temaet Amerikansk Pinot Noir. Vi smaker 5 viner fra de amerikanske kontinentene. Vinsmakingen starter kl 18.00, og koster kr 390,-/person (egen påmelding) 

Kjøkkensjefen vår har funnet frem våre beste råvarer og tryllet frem en magisk meny. Kombinert med vår romslige vinkjeller ligger alt til rette for å gi dere en gastronomisk opplevelse på vakre Villa Fløyen. Book et bord i dag!

Vi tar smittevern på alvor!

Meny 19. & 20.2.21*

Sellerirot-tartar

Fritert kyllingskinn fra Stange Gård, spinatpurèe, rødbet-chips, trøffel-skum

Kamskjell Mouselinne

Kamskjell, epler, jordskokk,  Buerre Blanc med foredlede Lierepler

Breiflabb

Gul & grønn squash, parmesankrem, Blåskjell/fennikel-buljong

Oksekjake

Langtidsbraisert oksekjake med granskuddsirup fra Østre Vealøs, Sopprisotto

Tjukkmjølk-creme brulèe

kandisert gulrot, tinved & gulrot sorbet

3-retter kr 495,-

Vinpakke kr 395,-

Tartar-kjake-tjukkmjølk

4-retter kr 595,-

Vinpakke kr 495,-

Tartar- Breiflabb-Kjake-Tjukkmjølk

5-retter kr 695,-

vinpakke kr 595,-

Tartar- kamskjell-Breiflabb-Kjake-tjukkmjølk

Åpningstider

fredag & lørdag

18.00-23.30

siste bestilling til kjøkken kl 21.00

siste innslipp av gjester til salong/vinbar kl 22.00

husk å melde inn allergier på forhånd!

Vi forholder oss hele tiden til de gjeldende smittevernregler i vår restaurant, og tar våre gjesters sikkerhet på alvor. 

Velkommen til en hyggelig kveld på Villa Fløyen!

*Alle datoer avhenger av at det er mulighet for skjenking og servering i Skien kommune med hensyn til smittevern