Selskapsmeny
Selskapsmeny vår/sommer 2019
FORRETTER
Kamskjell & Grønn Asparges
Fermentert fennikel, syltet, rødløk, Safran Beurre Blanc
I våre lokaler* kr 157,- / Catering** kr 98,-
Røkt Salma-laks
Aspagresveloutè
I våre lokaler* kr 157,- / Catering** kr 98,-
Argentinske Villreker
Gaspazo, selleri cruditè, fritert kyllingskinn
I våre lokaler* kr 157,- / Catering** kr 98,-
Kalvetartar
kimchi, tunfiskmajones
I våre lokaler* kr 157,- / Catering** kr 98,-
Spekeskinke
Artiskokk, hasselnøttvinaigrette
I våre lokaler* kr 157,- /Catering** kr 98,-
Mellomretter
Hummer risotto
I våre lokaler* kr 157,- / Catering** kr 98,-
HOVEDRETTER
Kveite
Lakserogn, blomkålkrem, asparges, ristede mandler, Buerre Blanc
I våre lokaler* kr 271,- / Catering** kr 230,-
Telemarks Røye
Spinatpurèe, artiskokk, primører, tomatconcassé
I våre lokaler* kr 271,- / Catering** kr 230,-
Indrefilet av okse
caponnata, persillerotkrem, bønnesautè, Bordelaise saus
I våre lokaler* kr 262,- / Catering** kr 219,-
Kalv
Honningglaserte rotgrønnsaker, rødvinsmarinert boretaneløk, estragonsaus
I våre lokaler* kr 266,- / Catering** kr 224,-
Andebryst & confisert lår fra Holte gård (Drangedal)
Bringebærsyltet rødkål, portobello-kaviar, bjørnebærsaus, brynt potetmos
I våre lokaler* kr 266,- /Catering** kr 224,-
DESSERTER
Sitron-terte
Pandam Marengs, bringebær, kokos-sorbet
I våre lokaler* kr 129,- / Catering** kr 85,-
Hasselnøtt-sandwich
Karamelliserte hasselnøtter, ananas-chutney, mangosorbet
I våre lokaler* kr 129,- / Catering** kr 85,-
Jordbær
te-krem, hylleblomstgelé, sjokoladekrutonger, tinvedsorbet
denne retten serverer vi frem til 31.7.2019
I våre lokaler* kr 129,- / Catering** kr 85,-
Epleterte
karamelliserte epleskiver, kanel & brunt rom-is
Denne retten serverer vi fra 1.8.2019
I våre lokaler* kr 129,- / Catering** kr 85,-
OSTER
Kraftkar (Tingvoll) & Kronblom Stølsost (Gurostølen, Hol)
Norske oster i verdenstoppen med henholdsvis gull og sølv i “oste-vm”
fruktbrød, nøttemarmelade, plommechutney
I våre lokaler* kr 120,- / Catering** kr 85,-
*Pris i våre lokaler inkluderer, foruten menyer, lokalleie, oppdekking av bord med duker og tøyservietter og blomsterdekorasjon på bordet. Kokk og servitører er inkludert i prisen. Normal vask av lokaler er inkludert.
**Cateringpris gjelder mat som leveres til et lokale dere disponerer. En kokk vil legge opp maten for dere. Det regnes kr 450,-/time for dette (minimum 3 timer).Utkjøring kr 250,- i Skien/Porsgrunn sentrum. Trenger dere servitører kan vi hjelpe dere. (kr 400,-/time/servitør) (merk! Om vi står for servitører, vil MVA på catering-pris gå fra 15% til 25%). Vi kan også hjelpe dere med dekketøy (kr 5,-/del) og duker (spør oss om pris)
Fant du ikke det du leter etter i vår selskapsmeny? snakk med oss om andre menyer, så kan vi skreddersy et opplegg for deg. Er du på utkikk etter andre retter? klikk på disse lenkene for å se hva annet vi kan by på; Tapas, Gryter og småretter, Grillmenyer, Konfirmasjon, Julebord, Julecatering, Påsmurt
trenger du ekstra lyd og lys? klikk her!