Winemakers dinner med Zenato lørdag 22. april 2023

Når vi får besøk fra Italia, gleder vi oss alltid litt ekstra! Denne gangen er det velkjente Zenato fra Veneto som står for tur. Siden 1960 har de holdt til i de vakre åssidene rundt Gardasjøen. Her har de fokus på de klassiske vinene fra Valpolicella som  Valpolicella classico, ripasso og amarone, alle bestselgere i Norge, og hvite viner i apellasjonen Lugana, hvor Trebbiano-druen har hovedrollen. De har sågar  en estate i Toskanas Bolgheri DOC. Familen Zenato, som er i ferd med å ta inn 3. generasjon i driften, har et kompromissløst forhold til kvalitet, og har befestet sin posisjon som en av de ledende produsentene i sin region.

Alt ligger til rette for en god mat og vinopplevelse på Villa Fløyen når vi lager en 4-retters meny på sesongens beste råvarer, og matcher det med noe av det beste fra Italia. Vi gleder oss! 

4-retter og 5 viner kr 1190,-

Villa Fløyen Lørdag 22.4.2023 kl 18.30

har du gavekort eller verdibevis til arrangementet, må dette medbringes på arrangementsdagen. har du gavekort fra You Wish, må gavekortets innløsningsnummer sendes til oss på mail senest 3 dager før arrangement