Våre arrangement

Her finner du Villa Mat sine egne arrangement. siden oppdateres fortløpende med aktuelle events og påmeldingsinformasjon 

Vinbar på Villa Fløyen

Fredag 23. Oktober kl 19.00 åpner vi igjen den romslige vinkjelleren på Villa Fløyen. Vi har grenlands mest spennende vinkart med mye godt på glass. Kjøkkenet  lager deilige småretter som du kan kose deg med. Husk å få med deg vinsmakingen kl 18.00. se info til høyre

du kan bestille bord her!

på grunne av smittevern er det nødvendig å bestille bord på dette eventet. husk å skrive navn på du skal dele bord med

 

 

Vinsmaking

Fredag 23. oktober kl 18.00 på Villa Fløyen, holder vi en vinsmaking rundt temaet Chilensk rødvin med husets residerende vinkelner. Vi skal fokusere på de spennende mikroklimaene som San Antonio, Casablanca, Colchagua og Elqui hvor kvalitet og pris gir mange gode vinopplevelser.

Kr 325,-/person

Info om kjøp av billetter nederst på denne siden

husk å bestille bord i vinbaren etter smakingen!

 

Winemakers dinner med Montresor

2020 er ikke det enkleste året å arrangere middager med vinmakere fra Nord-Italia. Fredag 6. november kl 19.00 gjør vi det allikevel. På Villa Fløyen stiller vi med en 4-retters middag og en en importør med armene fulle av vin. Fra Italia, via moderne teknologi, har vi med oss Andrea fra anerkjente Montresor. I hjertet i Veneto finner vi denne tradisjonsrike vinprodusenten rett utenfor Verona. De har et veldig flott sortiment av regionens klassiske viner. Fra deres elegante Soave til rike ripassoer og deres berømte Armarone.

4-retter, 6 viner kr 1095,-

Informasjon om kjøp av billetter nederst på denne siden!

på grunn av smittevern er det vikitg at navn og telefonnummer til alle som meldes på dette arrangement kommer frem. husk også å skrive opp om du skal sitte sammen med andre påmeldte. om ikke dette meldes inn, kan vi ikke sette dere sammen denne kvelden.

VIPPS # 103955 Villa Mat AS

Slik gjør du:

  • gå inn på «Utforsk butikk» /»meny» (android/iphone)
  • gå inn på undermeny «billetter til arrangement»
  • velg hvilket arrangement du vil delta på. trykk på + for antall
  • Sjekk ut handlekurv
  • Trykk «endre» ved valget «hjemmelevering» 
  • Fyll ut de obligatoriske valgene; Navn og e-post
  • trykk «endre» ved valget «kommentar» for å legge inn matallergier og hvem du skal sitte med (om dere ikke bestiller samlet)
  • Trykk «klar til å betale» for å gjennomføre handel