Våre arrangement

Her finner du Villa Mat sine egne arrangement. siden oppdateres fortløpende med aktuelle events og påmeldingsinformasjon 

Winemakers dinner med Georg Breuer, Rheingau, Tyskland

Det er fortsatt en utfordring å få fysiske besøk av vinmakere om dagen, men vi har allikevel med oss selveste Theresa Breuer fra kult-produsenten Georg BreuerVilla Fløyen fredag 28. mai kl 19.00. Riktignok live via stroskjerm, men alle de fantastiske vinene hennes vil være hos oss.

Theresa tok over vineriet etter sin fars plutselige bortgang i 2004. Hun har en klar filosofi om at vinen ikke skal tilsettes noe. Hverken i vinmarkene eller kjelleren. At hun har eiendommer i noen av Rheingaus beste vinmarker hjelper selvsagt også. Vi nevner Nonnenberg, Berg Roseneck, Berg Rottland og legendariske Schlossberg. Muligens får vi en smak av den nye estate-vinen fra de stupbratte skråningene i Lorch, også. Georg Breuer sin utradisjonelle tilnærming til vinproduksjon (i Tyskland), hvor de legger mer vekt på kvaliteten i vinen fremfor druens mostvekt (sukkerinnhold) har vært med på å drive frem den tyske kvalitetsrevolusjonen på 1990-tallet hvor man så en større grad av tørre, elegante rieslinger.

Hos oss har vinene fra Georg Breuer vært på vinkartet siden 1990-tallet, og vi har sågar hatt æren av å være vertskap for Theresa ved en tidligere winemakers dinner, så vi kan trygt si at vi gleder oss til dette. Bli med oss på en uforglemmelig kveld på Villa Fløyen med gode viner og de beste råvarene våren kan by på

4-retter, 6 viner kr 1095,-

Informasjon om kjøp av billetter nederst på denne siden!

på grunn av smittevern er det vikitg at navn og telefonnummer til alle som meldes på dette arrangement kommer frem. husk også å skrive opp om du skal sitte sammen med andre påmeldte. om ikke dette meldes inn, kan vi ikke sette dere sammen denne kvelden.

Bestill plass på arrangement i nettbutikken

Slik gjør du:

  • Trykk på knappen «til butikk» nederst på siden
  • Om ikke du kommer direkte til arrangement-siden, finner du den i meny til venstre.
  • velg hvilket arrangement du vil delta på. trykk på + for antall
  • Sjekk ut handlekurv
  • Fyll ut de obligatoriske valgene; Navn og e-post
  • Trykk «klar til å betale» for å gjennomføre handel
  • Om det er matallergier å ta hensyn til må disse sendes i en separat e-post til marius@villamat.no. Dette gjelder også om du skal sitte sammen med noen andre( om disse bestiller hver for seg).