Velkommen til Bjørkøya Mat & Vinhus!

Omtrent så langt ut i Porsgrunn kommune du kan komme, finner du sommerperlen Bjørkøya. Her har vi vår sommerrestaurant, Bjørkøya Mat & Vinhus! På sommerøya som har «alt» kan du kose deg på flotte sandstrender, spille fotball, beachvolley og frisbeegolf, eller bare gå en deilig tur på noen av de mange turstiene på øya (har du sett Storfurua, for eksempel?). Ikke minst kan du slappe av på vår flotte terrasse og se utover fjorden mens du nyter god mat og drikke.

Meny og åpningstider

Sommeren 2022 startet litt hektisk med sen overtagelse av restauranten på Bjørkøya. Menyen vår kommer derfor til å utvikles og forandres i løpet av sommeren. Det kommer egne temadager og kjøkkenstunt! (Følg med på vår facebook og instagram!) Den menyen du kan kose deg med nå, finner du her:

meny bjørkøya mat og vinhus

Du kan reservere bord på denne linken

Åpningstider

Man-tirsdag 14.00-21.00 (kun drikke)

Onsdag-torsdag 15.00-22.00

fredag-lørdag 15.00- 23.00

søndag 15.00-21.00

Vibeke Lillefjære stiller ut bilder på Bjørkøya Mat & Vinhus

Skienskunstneren Vibeke Lillefjære stiller ut noen av sine flotte bilder hos oss fra fredag 29.7.2022. Hun er kjent for sine fargeglade bilder, og lager det hun beskriver som «Happy Art». Fra sitt Atelier Eureka, på Gjemsø i Skien lager hun kreasjoner som pryder alt fra hus og hytter til hoteller og teater.

Hun har hatt utstllinger i New York, Bologna, Paris, samt en lang rekke i hjemme i Norge. Du kan lese mer om Atelier Eureka og se bildene til Vibeke her

Alle bildene på utstillingen kan kjøpes

 

Hvordan komme seg til Bjørkøya

På Bjørkøya har vi en stor og fin gjestehavn om du kommer med egen båt. Pris/døgn for 2022 sesongen er kr 150,-

Det går jevnlig ferge fra Brevik og Langesund. Fergetider finner du her

husk å ta med badehåndkle og solkrem!